En kanotur på Alling å eller Grund Fjord er en fin måde at opleve naturen på. Alling å er et godt alternativ for de, der søger en fredelig sejlads.
Her er eksempler på forskellige strækninger:

Allingåbro – Gl. Estrup tur/retur (10 km.)
Med udgangspunkt i Allingåbro, sejles der ad Alling å til Gl. Estrup og retur. Turen er på ca. 10 km eller omkring 2 timer + pauser. Der er rasteplads ved Gl. Estrup og bålplads i Allingåbro. Oplev det skønne vådområde!
Sjellebro – Allingåbro (17 km.)
Fra Sjellebro (der hvor hovedvej 21 skærer Alling å – parkering ved den hvide skole overfor kanopladsen) sejles der til Allingåbro. Turen er på ca. 17 km med strømmen og tager omkring 4 timer + pauser. Der findes rastepladser ved Gl. Estrup, samt bålplads ved Allingåbro. Husk, at der ved denne rute er et tillæg (100 kr. pr. kano) for kørsel med kanoerne, og at de skal bestilles en dag i forvejen Der kan evt. arrangeres taxikørsel fra Allingåbro til Sjellebro for ca. 250 kr.- pr. vogn. Grupper kan leje en veteranbus.

Allingåbro – Uggelhuse tur/retur (17 km.)
Fra Allingåbro sejles der først ad Alling å og siden via Grund Fjord til det lille fiskeleje i Uggelhuse. Turen er for de mere erfarne kanoroere, idet der kan forekomme en del strøm og vind. Turen er på 17 km. og tager ca. 6 timer + pauser.

Timepris: 70 kr.
Dagspris: 250 kr.

KANOSÆSONEN STARTER D. 1. MAJ OG SLUTTER 22. OKTOBER

Maj                                  kl. 9.00 til 16.00

Juni, Juli og August        kl. 9.00 til 17.00

September                     kl. 9.00 til 16.00

Oktober                         kun på bestilling


Der er lukket for kommentarer.