fbpx

Skinnecykler

Oplev en spændende og afvekslende natur

Vi har i øjeblikket rigtig travlt – og det skal I gæster have tak for. MEN vi må beklage, at vi ikke altid når at tage telefonen eller svare på mails.

 

 

OBS  *  Når man reserverer skinnecykler (som er nødvendig at gøre) SKAL man huske at oplyse, om man vil leje skinnecykler fra Allingåbro eller Romalt.  *

 

Adresse i Allingåbro: Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro

 

Adresse i Romalt: Kristrup Engvej 14, 8960 Randers SØ, (Aktivitetsparken i Romalt)

 

 

Udlejning af  skinnecykler fra Romalt.

 

Åbningstider: hverdag fra kl. 10.00 til 16.30

 

Pris pr. Skinnecykle:

 

80 kr. i timen eller 250 kr. for dagsleje.

 

Aftenleje fra kl. 16.00 = 100 kr.

 

 

 

Man skal reserverer skinnecyklerne i forvejen, der kan man gøre ved at skrive en mail til dffd@firma.tele.dk eller ringe på 86 48 04 44. Man har ikke lejet nogen skinnecykler for man har fået en bekræftelse.

 

Vi kan desværre ikke tage dankort, men MobilePay og kontanter.

 

 

 

 

 

 

 

Turen går gennem skov, marker og fjordlandskab. Banestrækningen vi råder over er 17 km lang. Den går fra Allingåbro til Kristrup i Randers.

Allingåbro, der er udgangspunkt for al skinnecykling, ligger små 20 km fra Randers .
På strækningen er der anlagt rastepladser med borde og bænke, og I kører så langt, som I har lyst til, og vender derefter cyklen og kører tilbage.

Der er flere rastepladser på strækningen, og mange steder er der en god udsigt over fjorden og fjordlandskabet. Med lidt held ser I fiskeørne

Café Kærbo ved Randers Fjord Feriecenter i Uggelhuse, kan man købe mad og drikkevarer, kaffe, hjemmelavet kage, is, slik m.m. Maden kan med fordel bestilles forud på mobil 30258643 (Kaj) eller email på: post@randersfjordferie.dk. Det er kokken Chris der laver maden – også gerne til lidt større selskaber, ring og få en uforpligtende snak.

Fra i år laver Chris også TO-GO MENUER, som kan bestilles til både skinnecykel – og kanoture. De skal dog forudbestilles.

TO-GO MENUER:

Børnemenu: Pølsehorn, agurkestave, gulerodsstave og chips. Pris pr. barn:  50 kr.

Voksenmenu: Frugt, chips, nøddemix, hjemmelavet kartoffelsalat m. frikadeller eller meksikansk pandekage( Wraps) m. hakket oksekød, majs og spidskål. Pris pr. person:  100 kr.

 

TO GO MENUER (I KØLETASKER), kan købes både hos DFFD samt i Café Kærbo – mod forudbestilling.

Ønsker man at medbringe madpakke, kan den spises ved de 4 borde/bænke på trinbrættet. Drikkevarer købes i caféen.

Der er masser af legemuligheder for både børn og voksne.

Der er taget forholdsregler med både afspritning, bordopstilling med afstand, hyppig rengøring af toiletter m.m. alt efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kig ind på vores hjemmeside på www.randersfjordferie.dk

Skinnecyklerne ved Djursland for fuld Damp er med på SejLeg´s hjemmeside over De 8 bedste oplevelser for børn på Djursland. Klik ind og læs mere på deres hjemmeside: SejLeg.dk

Skinnecyklerne er godkendt til at medbringe max. 2 voksne og 1 barn under 12 år. Umiddelbart før turen gives en grundig instruktion. Der udleveres kort over banestrækningen samt sikkerhedsregler.

 Kapacitet: 35 skinnecykler.

Her komme lidt information omkring, hvordan vi vil håndtere Corona-retningslinjerne fra myndighederne.

Det vil være til stor hjælp, hvis I gæster forhåndsreserverer skinnecykler på mail: dffd@firma.tele.dk eller tlf.: 86 48 04 44 – jeres oplysning skal indeholde: Dato – Navn – Telefon nummer – Antal personer – og Ønsket start tidspunkt.

Når I ankommer til Stationen, udfylder vi en skinnecykel kontrakt. Derefter går vi ud til skinnecyklerne, og I gæster får en grundig instruktion (hvor vi holder afstand til hinanden) Inden I gæster får lov til at cykle af sted, aftørrer vi DffD: Styr – Saddel – Håndtag på bænk og Håndtag til at vende skinnecyklen.

Der skal være 15 meter mellen hver skinnecykel – og der må kun sidde 3 personer på hver skinnecykel (1 voksen + 2 børn eller 2 voksen + 1 barn) Så der er ingen problemer i af overholde Myndighedernes retningslinjer.

Der er desuden håndsprit og spritservietter til fri afbenyttelse hos DffD. Der bliver gjort ekstra rent, hvor gæster og personale opholder sig.

Vær opmærksom på: Når I gæster holder pause på turen, hold afstand til hinanden – tag evt. et lille tæppe med. Mad og Drikke til turen kan købes hos DffD (skal bestilles i forvejen) – det er lavet af Chris (uddannet kok), som samarbejder med cafe Kærbo i Uggelhuse. Maden kan også købes direkte i Cafe Kærbo (bestil gerne i forvejen). I må også gerne tage mad og drikke med hjemmefra. 

Håber vi får en god Skinnecykel sæsonen – Kom og nyd naturen.  

Priser 2020

Timeleje:

80 kr.

Dagleje:

250 kr.
(kl. 9.00 – 16/17.00)

Aftenleje:

100 kr.
(kl. 16/17.00 – ?)

Aftenleje:

kun mod reservation senest dagen før.

Skinnecykelsæson

MAJ:

alle dage 9.00 til 16.00

JUNI-AUGUST:

alle dage 9.00 til 17.00

SEPTEMBER:

alle dage 9.00 til 16.00

OKTOBER:

Kun på bestilling