Kanoudlejning

Der er rigtig stor efterspørgsel på Kanoer, derfor er det  nødvendig og vigtig, at man reserverer i forvejen – det er ikke særlig sjov, at stå med hele familien og være klar til en dejlig dag – og så har vi ikke flere til udlejning. 

smile Ekstra TILBUD til alle skoleklasser. Fra 1 maj til og med juni 2024

– kan skoleklasser komme ud og sejle i kano til halv pris. smile 

En kanotur på Alling å eller Grund Fjord er en fin måde at opleve naturen på

Alling å er et godt alternativ for de, der søger en fredelig sejlads.
Her er eksempler på forskellige strækninger:

Allingåbro – Gl. Estrup tur/retur (10 km.)
Med udgangspunkt i Allingåbro, sejles der ad Alling å til Gl. Estrup og retur. Turen er på ca. 10 km og tager omkring 2 timer + pauser. Der er rasteplads ved Gl. Estrup og bålplads i Allingåbro. Oplev det skønne vådområde! På Gl. Estrup kan der købes frokost i Den Gamle Stald, se menukort på: www.dengamlestald.nu 

Sjellebro – Allingåbro (17 km.)
Fra Sjellebro (der hvor hovedvej 21 skærer Alling å – parkering ved den hvide skole overfor kanopladsen) sejles der til Allingåbro. Turen er på ca. 17 km med strømmen og tager omkring 4 timer + pauser. Der findes rastepladser ved Gl. Estrup, samt bålplads ved Allingåbro.
Husk, at der ved denne rute er et tillæg (100 kr. pr. kano) for kørsel med kanoerne, og at de skal bestilles et par dage i forvejen Der kan evt. arrangeres taxikørsel fra Allingåbro til Sjellebro for ca. 250 kr.- pr. vogn.

Allingåbro – Uggelhuse tur/retur (17 km.)
Fra Allingåbro sejles der først ad Alling å og siden via Grund Fjord til det lille fiskeleje i Uggelhuse. Turen er for de mere erfarne kanoroere, idet der kan forekomme en del strøm og vind. Turen er på 17 km. og tager ca. 6 timer + pauser.

 

Man kan forhåndsreserverer Kanoer på mail: dffd@firma.tele.dk eller tlf.: 86 48 04 44 – jeres oplysning skal indeholde: Dato – Navn – Telefon nummer – Antal personer – og Ønsket start tidspunkt..

Der er stor efterspørgsel på kanoerne, så har man ikke reserveret i forvejen – kan man ikke være sikke på, at vi har kanoer til udlejning.

Når I ankommer til Stationen, udfylder vi en kano kontrakt. Derefter går vi ind til udstyret i det tilstødende lokale, og I bliver derefter vist ned til kanopladsen.

Kom og nyd naturen.  smile

Priser pr. kano 2024

Timeleje:

125 kr.

Dagspris:

400 kr.

Udkørsel/afhentning:

125 kr.

Kanosæson fra 1. maj til 20. oktober

MAJ:

alle dage 9.00 til 16.00

JUNI-AUGUST:

alle dage 9.00 til 17.00

SEPTEMBER:

alle dage 9.00 til 16.00

OKTOBER:

Kun på bestilling