fbpx

Kanoudlejning

En kanotur på Alling å eller Grund Fjord er en fin måde at opleve naturen på

Alling å er et godt alternativ for de, der søger en fredelig sejlads.
Her er eksempler på forskellige strækninger:

Allingåbro – Gl. Estrup tur/retur (10 km.)
Med udgangspunkt i Allingåbro, sejles der ad Alling å til Gl. Estrup og retur. Turen er på ca. 10 km og tager omkring 2 timer + pauser. Der er rasteplads ved Gl. Estrup og bålplads i Allingåbro. Oplev det skønne vådområde!

Sjellebro – Allingåbro (17 km.)
Fra Sjellebro (der hvor hovedvej 21 skærer Alling å – parkering ved den hvide skole overfor kanopladsen) sejles der til Allingåbro. Turen er på ca. 17 km med strømmen og tager omkring 4 timer + pauser. Der findes rastepladser ved Gl. Estrup, samt bålplads ved Allingåbro.
Husk, at der ved denne rute er et tillæg (100 kr. pr. kano) for kørsel med kanoerne, og at de skal bestilles et par dage i forvejen Der kan evt. arrangeres taxikørsel fra Allingåbro til Sjellebro for ca. 250 kr.- pr. vogn.

Allingåbro – Uggelhuse tur/retur (17 km.)
Fra Allingåbro sejles der først ad Alling å og siden via Grund Fjord til det lille fiskeleje i Uggelhuse. Turen er for de mere erfarne kanoroere, idet der kan forekomme en del strøm og vind. Turen er på 17 km. og tager ca. 6 timer + pauser.

 

Her komme lidt information omkring, hvordan vi vil håndtere Corona-retningslinjerne fra myndighederne.

Det vil være en stor hjælp, hvis I gæster forhåndsreserverer Kanoer på mail: dffd@firma.tele.dk eller tlf.: 86 48 04 44 – jeres oplysning skal indeholde: Dato – Navn – Telefon nummer – Antal personer – og Ønsket start tidspunkt..

Når I ankommer til Stationen, udfylder vi en kano kontrakt. Derefter går vi ind til udstyret i det tilstødende lokale (hvor vi holder afstand til hinanden) Inden I gæster får udleveret udstyret aftørrer vi DffD: Padgajer, øser – evt. ekstra sæder. Rednings veste er afsprittet (det gør vi DffD, efter hver aflevering af udstyr – så de kan nå, at tørre inden de skal i bruge igen.)

Gæster bliver vist ned til kanopladsen, hvor I gæster selv skal sætte kanoerne i åren. I gæster får udleveret spritservietter, så I kan tørre det af – I selv finder nødvendig på kanoerne.

Der er desuden håndsprit og spritservietter til fri afbenyttelse hos DffD. Der bliver gjort ekstra rent, hvor gæster og personale opholder sig.

Vær opmærksom på: Når I gæster holder pause på turen, hold afstand til hinanden – tag evt. et lille tæppe med. Mad og Drikke til turen kan købes hos DffD – det er lavet af Chris (uddannet kok), som samarbejder med cafe Kærbo i Uggelhuse (skal bestil i forvejen). Ønsker I af spise jeres egen medbragte mad og drikke er det også tilladt, der er en fin rasteplads på Gl. Estrup. 

Håber vi får en god Kano sæsonen – Kom og nyd naturen.  

Priser 2021

Timeleje:

100 kr.

Dagspris:

350 kr.

Kanosæson fra 1. maj til 24. oktober

MAJ:

alle dage 9.00 til 16.00

JUNI-AUGUST:

alle dage 9.00 til 17.00

SEPTEMBER:

alle dage 9.00 til 16.00

OKTOBER:

Kun på bestilling